salons

Het Huis van de Haiku gaat ook graag op bezoek. Lekker gezellig in het salon van een ander. Om er samen met vrienden over haiku te praten en haiku’s te lezen en te leren doorgronden. Haiku is een ideale vorm van poëzie om dat te doen: eenvoudig, maar vaak met heel wat diepere lagen en dus lezingen.

TERUG / HUIS

uitnodigen

Dichter Geert De Kockere komt bij jou op bezoek met zijn haiku’s. En jij kunt dan uitnodigen wie je wilt en hoeveel je wilt. Je maakt ervan wat je zelf wilt: overdag of ’s avonds, tijdens de week of in het weekend. Onder ledlampen of bij kaarslicht. Met een glaasje en met of zonder een hapje erbij.

TERUG / HUIS

vragen

Het is vooral de bedoeling van de Salons dat het een gezellig onderonsje wordt. Geert leest voor en bespreekt haiku’s en leert ze je beter, dieper lezen. Of hij vertelt over de historische achtergrond van dit bijzondere poëziegenre. Maar natuurlijk kun je hem ook vragen stellen, taboes zijn er niet.

TERUG / HUIS

praktisch

Je kunt een Salon boeken en samen met de dichter je wensen bespreken. Alles kan, niets moet. Gezien het om een cosy setting gaat, kunnen we ons voor zo’n Salon makkelijk aanpassen en elk Salon heel persoonlijk maken. Ook de kostprijs wordt vooraf besproken. Er is wel een minimum van 150 euro + vervoer. Mail ons!

TERUG / HUIS