de stoel

In het logo van het Huis van de Haiku zit een stoel. Omdat we het voor de gezelligheid en de rust hebben. Die stoel zetten we graag op alle mogelijke en onmogelijke plekken. Binnen én buiten, hoog én laag, in een bos of in een fabriek. Om er haiku’s voor te lezen. Natuurlijk!

TERUG / HUIS

verrassing

Dichter Geert De Kockere neemt af en toe de stoel uit het Huis van de Haiku mee. En hij zet hem op een zelfgekozen plek. Niemand weet op voorhand waar. Tenzij Krishna. Zij ontvangt de deelnemers met hun eigen stoel op een afgesproken plek en brengt ze naar dé stoel, waar Geert klaar zit om je met zijn haiku’s te onderhouden.

TERUG / HUIS

nieuw

Voor De Stoel schrijft Geert De Kockere altijd nieuwe haiku’s die te maken hebben met de plek waar hij de stoel neerzet. Dat kan aan een vijver zijn, maar evengoed te midden van een werkend bedrijf. Want ook de mens is een boeiend onderwerp voor de haiku. Een uur lang ontvangt hij je dan om en rond zijn stoel.

TERUG / HUIS

praktisch

Waar ergens in Vlaanderen Geert zijn stoel af en toe mee naartoe neemt, kun je volgen via onze FB-pagina. En er dan ook bij zijn. Wie zelf eens voor zijn vereniging of bedrijf De Stoel als verrassing wil aanbieden, kan ons mailen voor de geheime details.

TERUG / HUIS