haikucafé

In ons Huis van de Haiku zullen we ook één zondagnamiddag per maand café houden. Café met haiku. Wie er iets komt drinken, krijgt dan bij de bestelling ook een haiku toe. Een borrelhapje voor de geest. Om alleen of samen te lezen. En er dan misschien ook nog over te praten. Een praathaiku dus in het praatcafé.

TERUG / HUIS

verrassing

Af en toe zullen we in het Haikucafé ook iets bijzonders doen. Wel of niet aangekondigd. Dat kan een verrassingsvoordracht zijn of het schrijven van een persoonlijke haiku. Of misschien nodigen we weleens een gasthaikudichter uit. In een café gebeuren soms verrassende dingen.

TERUG / HUIS

cafétuin

Het Haikucafé sluit aan bij een mooie, wilde tuin midden in de stad. In de zomer zetten we graag de deuren van het café open om de natuur in geuren en kleuren tot bij de mensen te laten komen of de mensen via het café tot bij de natuur.

TERUG / HUIS

praktisch

Wanneer ons Haikucafé precies opengaat en tijdens welke zondagen we voor iedereen toegankelijk zullen zijn, is nu nog niet bekend. We zijn nog in volle caféontwikkeling. Kom dus regelmatig eens naar de FB-pagina van het Huis van de Haiku.

TERUG / HUIS