helend woord

Praten helpt. Dat is bewezen. Maar soms vind je niemand om mee te praten. Echt mee te praten. En dus blijf je alle zorgen, problemen en moeilijke vragen of keuzes maar in jezelf oppotten. Tot je barst. Het Helende Woord wil eerst en vooral naar je luisteren. In een gezellige ruimte van het Huis van de Haiku. Of in onze tuin.

HUIS

haiku

De dingen benoemen is niet altijd evident. Maar daar zijn dichters voor: po√ęzie legt vaak de vinger op de wonde, benoemt haarscherp waar je al een hele tijd mee worstelt. En de haiku doet dat op een heel eenvoudige manier, is vaak een metafoor voor wat je bezighoudt. Het helende woord vertrekt dan ook vaak vanuit die haiku.

HUIS

natuurcoach

Dat je in de natuur vaak makkelijker tot rust en tot jezelf komt, is ook geweten. Krishna Coenen neemt je voor bepaalde sessies over moeilijke keuzes in je leven daarom mee in de natuur. Als een natuurcoach tracht ze je een bepaalde richting te wijzen, nee, eerder zelf te laten zien. Want uiteindelijk moet je het zelf doen.

HUIS

praktisch

Bij Krishna Coenen (sociaal verpleegkundige) van Het Helende Woord kun je terecht voor persoonlijke begeleiding omtrent psychische problemen, rouw, pesten, carrièrekeuzes, burn-out. In haar warme kamer in het Huis luistert ze naar je verhaal: website Het Helende Woord. Je kunt Krishna ook mailen om een afspraak te maken.

HUIS