schrijfpunt

Het Huis van de Haiku heeft een Schrijfpunt. Dat is een ruimte in ons Huis waar er in alle rust kan geschreven worden. Maar het Schrijfpunt organiseert af en toe ook zelf workshops om en rond het schrijven van haiku. Dan kan zowel één dag zijn of een heel weekend.

TERUG / HUIS

masterclass

De workshops of Schrijfpunten die het Huis zelf organiseert, kunnen algemeen en voor beginners zijn of eerder een heel concreet aspect van de haiku behandelen en meer voor gevorderden: de masterclasses. Ze kunnen zowel in het Huis als buitenshuis worden georganiseerd, tijdens de week of tijdens het weekend.

TERUG / HUIS

teambuilding

Haiku is een op zich heel toegankelijke vorm van creatief schrijven, die in eenieders bereik ligt na een korte intro. Daarom is haiku schrijven ook boeiend als een dagactiviteit om met een bedrijfsteam te beoefenen. Om elkaar via schrijven beter te leren kennen. We komen ook buiten.

TERUG / HUIS

praktisch

Wie wil, kan na afspraak in het Huis van de Haiku zelf komen schrijven. De workshops en masterclasses die het Huis organiseert, kun je volgen via onze FB-pagina. Wil je zelf een Schrijfpunt organiseren, dan kun je ons mailen.

TERUG / HUIS